zo 7 april | Tijd: 15:00 - 17:00

The Touch

The Touch is al bijna 30 jaar een begrip als het gaat om live Nederbeat in Nederland. De band speelt muziek uit de jaren 60 en 70 van Nederlandse bodem. Denk aan nummers van The Outsiders, Cuby & the Blizzards, The Shoes, Golden Earrings, Sandy Coast en Q-65, maar ook onbekendere bandjes uit die tijd zoals The Scope, The Dream en Big Wheel.

The Touch is een live sensatie. Ze brengen de muziek uit de jaren ’60 op enerverende wijze opnieuw tot leven. Een feest der herkenning voor de oudere generatie, een verrassende eye-opener voor de jongere. Ze brengen de muziek uit de vorige eeuw tot leven in een modern jasje met een gedrevenheid die zelden nog onder 50-plussers waarneembaar is!

The Touch speelde in het verleden samen met o.a. Wally Taks, Ron Splinter (beiden †) en Floris Kolvenbach (The Dream). Ze waren te gast in programma’s als ‘Het Steenen Tijdperk’ en ‘Maan bij Nacht’. Zij speelden op grotere festivals in Groningen (Meeden) en Nijmegen (Vasim, Verhaal aan de Waal), maar komen ook uitstekend tot hun recht in kroegen en kleinere podia.