do 22 oktober | Tijd: 21:00

The Groove factory The Pact &Tollak Ollestad – AFGELAST

OPTREDEN VANWEGE NIEUWE CORONAMAATREGELEN GEANNULEERD!

Het vorige jaar gestarte muzikale initiatief ‘The Groove Factory’ op de Noordkade krijgt een vervolg. Ook dit najaar is het bieden van een podium voor aangename Jazz in de breedste zin het uitgangspunt voor een maandelijks concert op de laatste donderdagavond van de maand onder de titel ‘The Groove Factory, Jazz and beyond’. Het concert vindt plaats in de Podiumzaal.

The Pact is in de kern een trio met sessiemuzikanten Sietse Huisman , Tico Pierhagen en Ronald Jonker. Ze brachten vorig jaar een prachtig album uit met fusionjazz onder de titel Possibilities. The Pact doet veelal korte tours en losse shows met buitenlands artiesten die bij gerenommeerde acts spelen. Denk aan Allen Hinds ( Gino Vanelli, Randy Crawford), Adam Hawley ( Josh Stone, Jennifer Lopez), Gianni Vancini (Umberto Tozzi) etc .Door de huidige coronamaatregelen is dat helaas op dit moment niet mogelijk. Daarom hebben ze nu een nieuw programma met de Amerikaanse maar nu in Nederland verblijvende multi-instrumentalist Tollak Ollestad.


Tollak Ollestad is een Amerikaanse mondharmonicaspeler, zanger, toetsenist en songwriter. Hij is vooral bekend om zijn mondharmonica-werk op verschillende opnames sinds de jaren negentig, maar hij heeft ook veel getourd als toetsenist en zanger met verschillende bekende acts. Hij verwierf bekendheid als een sessie-mondharmonicaspeler, te beginnen met een rol in het thema van de televisieserie Northern Exposure, en vervolgens een reeks live credits met artiesten als Don Henley, Andrea Bocelli, Chet Atkins en Kenny Loggins. Tevens speelde hij op verschillende artiestenalbums, waaronder Al Jarreau, Earth Wind and Fire, Natalie Cole, Gino Vannelli, Christopher Cross en Billy Idol.

Tickets zijn verkrijgbaar via ticketkantoor

Meer informatie

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin