vr 15 maart | Tijd: 23:00

PAUW EN JINEK LIVE VANUIT DE AFZAKKERIJ

– Van 11 t/m 19 maart keert het programma ‘Pauw & Jinek: De Verkiezingen’ terug op de buis! Ter ere van de Provinciale Statenverkiezingen reist de talkshow door heel Nederland. Op donderdag 14 en vrijdag 15 maart strijken Jeroen Pauw en Eva Jinek met de programmamakers neer in Veghel, om vanaf 23.00 uur live uit te zenden vanuit cultuurcafé De Afzakkerij op CHV Noordkade. Naast bezoek van prominente gasten zijn er elke avond cabaretiers en live muziek. Voor het publiek zijn nu nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Per opname zijn maximaal 200 gasten welkom. De entree bedraagt 5 euro inclusief een consumptie. De kaartverkoop loopt via https://iseats.nl/events/jinek  (UITVERKOCHT!)

De eerste uitzending van ‘Pauw & Jinek: De Verkiezingen’  is te zien op 11 maart om 23.00 uur op NPO1. Vanaf deze dag reizen Eva Jinek en Jeroen Pauw zeven dagen lang door heel Nederland. Ze beginnen in Noord- en Zuid-Holland om vervolgens af te reizen naar de noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Dan de zuidelijke provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. De reis eindigt in de middelste provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. De laatste uitzending van deze reeks is te zien op 19 maart op NPO1

Vervolg
Hiermee maken Pauw en Jinek een vervolg op hun succesvolle reeks rond de Tweede Kamer-verkiezingen, twee jaar geleden. Toen kwamen de gezamenlijke uitzendingen vanuit ‘Café Americain’ in Amsterdam. Landelijke en provinciale politici zullen aanschuiven, maar ook de bewoners uit de regio waar ze op dat moment zijn. Zij zijn de afgelopen jaren onderdeel geworden van de meest heikele maatschappelijke kwesties. In iedere uitzending zijn ook weer de bekende cabaretiers te gast, is er live muziek en volgt politiek verslaggever Jaïr Ferwerda het laatste campagne nieuws op de voet.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin