vr 24 januari | Tijd: 19:00 - 02:30

Nacht van de Noordkade

Op vrijdagavond 24 januari 2020 vindt alweer de 5e editie plaats van de Nacht van de Noordkade! Een spetterend festival voor jong en oud o.a. met muziek, dans, theater, beeldende kunst, film, optredens, exposities, demonstraties en eten en drinken, verspreid in het complex van de voormalige veevoederfabrieken van de CHV aan de Verlengde Noordkade in Veghel – Meierijstad. Er is voor elk wat wils en voor elke leeftijd een aantrekkelijk aanbod. De toegang tot vrijwel alle activiteiten is gratis. Check de timetable onderaan de pagina.

Er vindt een doorlopend programma plaats met optredens van leerlingen van de muziekschool, orkesten van muziekverenigingen, bands van Pop&Co, DJ’s en verschillende ensembles. Klassiek, pop, dance rock of jazz, alle genres komen aan bod. Het theater zet in verband met het Nationale Theaterweekend de deuren open in de grote theaterzaal met de mooie voorstelling ‘Roodkapje’ voor een tientje. Maar ook in het Magazijn en de theaterstudio zijn leuke voorstellingen. In de Apotheek vindt weer een reguliere, maar zeker niet minder leuke editie van de Pubquiz plaats. Het podium van cultuurcafé De Afzakkerij zal net als op de zondagmiddag weer heel veel liefhebbers van live-muziek trekken met optreden van onder andere Monoman Onemanband en The Sherry’s.

Vuurvogel in de smederij
Nieuwe locatie is het Koekbouw Café, een intiem en sfeervol café op de eerste verdieping. Er is daar een optreden van onze ‘eigen’ garagerockband Killed by Martians, Mary Jane en Basement21. Natuurlijk komen ook liefhebbers van beeldende kunst weer volop aan hun trekken. Onder andere in de NPF toren, de Popkelder, de werkplaatsen en de Smederij worden bezoekers  verrast met aantrekkelijke demonstraties en workshops. Zo wordt in de Smederij een Vuurvogel (Phoenix) gesmeed. Iedereen van 18 jaar en ouder kan ook nog genieten van ambachtelijk op de Noordkade gebrouwen bier van De Vleeghel. Kortom, teveel om op te noemen. Kom het zelf maar beleven op vrijdagavond 24 januari van 19.00 tot 02.30 uur.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin