vr 13 oktober | Tijd: 20:30 - 23:00

Luistercafe: Willie Nelson

In zaal De Apotheek op De Noordkade in Veghel is vrijdag 13 oktober om 20.30 uur weer een nieuwe editie van Luistercafé Noordkade. Centraal deze keer staat de legendarische countryartiest Willie Nelson. Luistercafé Noordkade is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken in samenwerking met Cultuur Haven Veghel.

Willie Nelson (1933) wordt gezien als een levende legende. Zijn bewogen leven kent hoge pieken, maar ook diepe dalen. Ondanks zijn hoge leeftijd treedt hij nog steeds veel op. Ook maakt hij nog muziek. Onlangs nog verscheen zijn nieuwe plaat Bluegrass, zijn 151-studioalbum in totaal. Bekende liedjes van Willie Nelson zijn Always on My Mind en To All The Girls I loved Before (met Julio Iglesias).

De muziek op de avond wordt verzorgd door Stein van de Ven uit Aarle-Rixtel. Hij is professioneel muzikant en heeft een eigen muziekstudio in Lieshout. Vorig seizoen was Stein ook al eens te gast bij Luistercafé Noordkade. Hij zong toen liedjes van James Taylor.

De entree van het Luistercafé is gratis. Aanmelden is niet nodig. Het volgende Luistercafé is op vrijdag 3 november. Centraal staat dan Willem Wilmink.