zo 27 september | Tijd: 15:00 - 17:00

Live: Various (Pop/rock)

Various is een vierkoppige band uit Roosendaal die een gevarieerde en eigen draai geeft aan het pop/rock genre. Vanaf het begin heeft Various een eigen sound weten te creëren die zich kenmerkt door de verschillende persoonlijkheden en muzikale interesses in de band.

Sinds 2005 timmert de band aan de weg, wat heeft geresulteerd in de EP ‘At the Office’, de single en video ‘Tell me Now’ en in 2018 de single ‘Over the Seas’. Met hun werk heeft Various zoal gespeeld bij Omroep Brabant, enkele landelijke evenementen en tevens in het voorprogramma gestaan van de Londense band Edit/Select en The Boney M ReVue! Na een rustigere periode pakt Various de draad weer vol enthousiasme op en willen we dit jaar een volwaardig studio-album opnemen.

Het concert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur, het café is geopend vanaf 12.00 uur. De toegang is volledig gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot 100 personen. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats en tevens worden contactgegevens van bezoekers geregistreerd. Kom dus op tijd want vol is vol.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin