zo 20 oktober | Tijd: 15:00 - 17:00

Live muziek: The Containers (Pop,Rock,covers)

Waar The Containers ook optreden; ze gaan altijd weg met complimenten over het gevarieerde repertoire. Dat is namelijk heel breed: het gaat van Muse, Foo Fighters, Imagine Dragons, Kensington naar net zo goed George Ezra als Rage Against The Machine. Daardoor kunnen The Containers per optreden de setlist aanpassen naar de locatie waar opgetreden wordt. De band bestaat uit 4 ervaren muzikanten die een stukje diepgang met feest weten af te wisselen. Daarom past deze band zowel in een knusse bruine kroeg als op een groter podium.
Aan Dirty Daddies-achtige taferelen wordt niet gedaan: de meeste nummers worden gewoon voluit gebracht en spectaculaire rookbombardementen blijven uit: de kwaliteit van de muziek krijgt altijd prioriteit.
De band is opgericht in 2010. Van de originele bezetting zijn alleen gitarist Jan Vermeeren en drummer Theo Streng als oprichters over. Bassist Eric Ansems is ingetreden in april 2017 en een jaar daarvoor kwam zanger/gitarist Niels Hereijgers de band versterken. Niels is bekend van zijn deelnames in The Voice of Holland (2017 en seizoen 2018/2019). Zonder meer een van de betere zangers uit het Brabantse die ook weet het publiek te entertainen.
The Containers treden doorgaans op in de betere muziekcafés van het land, alsmede op festivals en kermissen.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin