zo 2 februari | Tijd: 15:00 - 17:00

Live muziek: Red House Blues band

Red House timmert  inmiddels alweer een jaar of 10 aan de weg en heeft een behoorlijke ervaring met gigs bij muziekcafe’s, festivals en andere podia. De band heeft een bezetting van drums, bas, leadguitar en vocals/bluesharp, die wordt neergezet door een viertal enthousiaste muzikanten die in het verleden al de nodige ervaring hebben opgedaan bij diverse andere bands.

Red House put veel inspiratie uit de muziek  van de eind zestiger en zeventiger jaren, met een stevige bluesrock-basis als invalshoek. De band heeft een gevarieerd repertoire met ook veel aandacht voor de minder voor de hand liggende nummers van de bekende artiesten. Maar, wel altijd met lekkere riffs, pakkende solo’s en vaak in een stevig tempo !

Voor Red House is de gedachte daarbij dat je, als je alleen voor de bekende nummers komt, je net zo goed een cd’tje op kunt zetten. Dus geen plat gespeelde nummers en/of het bekende drie-akkoordenwerk, maar een repertoire dat met zorg en plezier in de muziek is uitgezocht en dat met veel beleving wordt gebracht.

Bij Red House komt de muziek uit de tenen waarbij interactie met het publiek de enthousiasmerende factor is! Red House speelt covers – vaak in een eigen jasje –  van o.m  Rory Gallagher, Livin’ Blues, BB Chung King & The Buddaheads, Jimi Hendrix, The Rolling Stones enz.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin