zo 16 juni | Tijd: 15:00 - 17:00

live muziek: Mac Taple (Rock & Roll)

Mac Taple, genoot in de jaren van 1978 tot 1992 grote bekendheid en populariteit via radio, tv en op vele Nederlandse-, maar ook buitenlandse podia. De band speelde als support-act regelmatig in het voorprogramma bij veel bekende en vooral legendarische artiesten uit de Rock’n’Roll-wereld. Als Support-Act van Fats Domino is Mac Taple betrokken bij een grote reeks concerten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Denemarken.

Met de huidige Rock’n’Roll revival is ook de belangstelling voor de Eindhovense band weer verder toegenomen. De uitnodiging om ‘live’ te komen spelen in het Tros Muziekcafé, radio 2, was één van de gevolgen en daarbij ook het verzoek om op te treden als support-act met Jerry Lee Lewis in Eindhoven (17 maart 2007) was al weer een hoogtepunt.

Op dit moment heeft Mac Taple een uitnodiging om ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van The Cavern in Liverpool (jan. 2017) deel te nemen aan de festiviteiten.
Ter voorbereiding van dit optreden in het Engelse Liverpool tourt Mac Taple de komende maanden rond, met het Rock’n’Roll repertoir van de jaren 1950-’60, zoals dat in die dagen o.a. door The Beatles en hun tijdgenoten in de Cavern Club in Liverpool en de Star Club in Hamburg werd gebracht.

Voor de vele geïnteresseerde liefhebbers wil Mac Taple nog altijd graag op het podium staan, een party of een feest opluisteren. De DVD van het optreden van de band, als opwarmer voor het Concert van Jerry Lee Lewis, bewijst opnieuw dat Mac Taple nog steeds springlevend is.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin