zo 27 oktober | Tijd: 15:00 - 17:00

Live muziek: Lapa Loca (Aretha Franklin tribute)

Zondag 27 oktober staat de Bossche formatie Lapa Loca op het podium in De Afzakkerij. De vorig jaar overleden souldiva Aretha Franklin was zeer veelzijdig, maar haar meest pure kant wil Lapa Loca graag belichten. Ze zijn gefascineerd door haar geluid en mixen het vervolgens met hun eigen sound. Ze zijn nog maar net begonnen in ‘de scene’, maar het zijn vier mensen die al jarenlang hun hart en liefde voor muziek volgen. Het verbindt ze in elk project weer. De toegang tot het optreden is gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Zangeres Linda Kessels heeft vanaf het begin van haar carrière affiniteit met het bijzondere geluid en de boodschap van Aretha Franklin. Ondanks het feit dat haar eigen sound en looks niet hetzelfde zijn, heeft ze wel haar hart verloren aan de zangstijl en onderzoekt ze al jaren haar eigen versie hierin. ‘De sound en soul van Aretha’s stem heeft me geholpen mijn eigen geluid te vinden, moed te tonen en mooie dingen te zien in het leven. Ze heeft ons iets heel moois achtergelaten’ aldus Linda.

In 2010 werd Aretha Franklin door het toonaangevende Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone uitgeroepen tot beste zanger(es) aller tijden. Aretha Franklin heeft de wereld iets gegeven waar we allemaal van mogen genieten en leren. Verwacht geen blazers, strijkers of achtergrondzangeressen, maar de rauwe, strakke, groovy sound van Lapa Loca aangevuld met de scheurende sax van Harrie Damen en het gitaarwerk van Fritz Appel. Kom met ons mee de parels uit deze muziek beleven en voortzetten!

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin