zo 19 juli | Tijd: 15:00 - 17:00

Live: JPK Band (Bluesrock)

Bluesrock met Jan Pieter Kuijten
Sinds 2000 is dit het bluesrocktrio rondom de Veghelse zanger/gitarist Jan Pieter Kuijten met Rinus de Lang op bas en Jan Keuter op drums. Ze spelen tijdens deze thuiswedstrijd strakke rhythm & blues en ranzige rockmuziek.

In mei 2002 werd hun eerste album CD “Knife and Gun” uitgebracht met acht eigen JPK songs. Tot nu toe hebben ze meer dan 40 van hun eigen nummers geschreven. Daarnaast spelen ze ook een eigen interpretatie van de hits van andere beroemde muzikanten als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Roy Buchanan, Ten Years After, Johnny Winter, Chuck Berry en Elvis Presley. Tijdens hun enthousiaste en energieke live optredens, slagen ze er steevast in om verbinding te maken met het publiek, wat steevast eindigt als één groot feest.

Meer info: www.jpkband.nl.

Het concert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur, het café is geopend vanaf 12.00 uur. De toegang is volledig gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot 100 personen. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats en tevens worden contactgegevens van bezoekers geregistreerd. Kom dus op tijd want vol is vol.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin