zo 29 september | Tijd: 15:00 - 17:00

Live muziek: J4Jazz

De formatie J4jazz uit de regio Eindhoven is dan te gast. Het repertoire bestaat uit catchy songs met originele arrangementen, van easy pop/jazz, swingende mainstream jazz, tot swingende samba’s. Menigeen zal de verleiding niet kunnen weerstaan om te dansen op de muziek van deze band. De toegang is gratis, een vrije gift is welkom.

J4jazz is begonnen als een gelegenheidsband van vijf muzikanten tijdens het Lighttown Jazzfestival in hotel Cocagne in 2005. Mede vanwege de vocale kwaliteiten van zangeres Jane Onderwater (o.a. Groove Foundation) was het een groot succes zodat deze band werd opgericht. J4jazz speelde op feestjes, partijen en gaandeweg ook meer gelegenheden die om deze bezetting vroegen. Joep van der Burgt, toetsenist en drijvende kracht achter J4Jazz was jarenlang huispianist bij Hotel Pullman Cocagne en de huidige pianist bij PSV Business club.

Aantrekkelijke mix
Hij organiseerde met de bandleden kleine jazzfestivals maar ook soulsessies. Door deze activiteiten en het brede repertoire ontstond er een aantrekkelijke mix van jazz-soul-funk-ballads en beats. De band zich laat onderscheiden door hun bezetting en het muzikale oeuvre. Vaste leden zijn Marcel van Vught op drums en Herbie Guldenaar op gitaar. Een akoestisch geluid met bescheiden volume en gepassioneerde musici zorgen voor een perfecte mix voor een succesvol optreden.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin