zo 12 januari | Tijd: 15:00 - 17:00

Live muziek: Foul Play – Soul/Funk

Foul Play Committed is een grote 11-koppige band met ervaren muzikanten, die de tijdloze en dansabare ‘soulclassics’ spelen uit  de tijd van Wilson Pickett, Otis Redding, Sam & Dave en Etta James. De toegang is gratis.

Foul Play is opgericht in het najaar van 1987 als een zes-mans bluesband.  Naast enthousiasme, gedrevenheid en plezier, kwam er ook steeds meer kwaliteit en presenteerde de band een steeds breder repertoire. Foul Play Committed is een authentieke en energieke live act vol soulclassics uit de film The Commitments die is uitgebracht in 1991. Dat filmverhaal speelt zich af aan het einde van de jaren tachtig in een arbeiderswijk van het Ierse Dublin. Een jonge werkloze twintiger, houdt slechts van één muziekstijl, soul. Hij slaagt erin die muziek in z’n land weer populair te maken. Maar er komen zondag nog veel meer bekende soulhits voorbij. Deze speciale tribute act wordt uitgevoerd door een gedreven band met veel podiumenergie! Foul Play stond al eens eerder op het podium in De Afzakkerij en toen werd het een feestje.

Foul Play Committed bestaat uit: Rob Heijkant – Vocals, Ciska Verweij – Vocals. Mariska  Kerst – Vocals, Kees Roovers – Guitar, backing vocals, Luc Broers – Bass, backing vocals, Hans Raaymakers – Drums, Frans Vriens – Organ, keyboards, Stijn Schoenmakers – Trumpet. John Snoeren – Trumpet Jan Broeders – Tenor saxophone, Filip Broeders – Bariton & Alto saxophone

Meer info: www.foulplay.nl: Youtube: https://youtu.be/hdIKUIZvSSY

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin