zo 22 december | Tijd: 15:00 - 17:00

Live muziek: Foolproof (Rock)

Op zondagmiddag 22 december, om 15.00 uur verzorgt de band FoolProof uit Papendrecht een stevig optreden. FoolProof is een rockband uit Papendrecht. De bandleden richten zich voornamelijk op de rock en pop muziek uit de jaren ’60-70-(en’80). Gestart in 200 en na wat gebruikelijke wisselingen spelen ze al weer sinds medio 2007 in een ongewijzigde bezetting. Nu, zoveel jaren en heel veel optredens verder kunnen ze met een gerust hart zeggen dat het een lekkere vette ingespeelde band is geworden.  De toegang is gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Geen band die van alles wat speelt. Ze spelen juist alleen maar die muziek die ze zelf ook leuk vinden. Want plezier, dat staat voorop. Daar doen ze het voor en daarom spat dat plezier er altijd weer af! Nummers die je van FoolProof kunt verwachten zijn van Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep. Maar ook rustiger werk van o.a. the Beatles, Joe Cocker, wat Blues en zelfs een beetje Countrymuziek.

De band weet in elk geval zeker te boeien met veel meerstemmige nummers en schuwt een lekkere piano-, gitaar- of hammondsolo niet. Ja, een echt Hammondorgel, onmisbaar voor de sound van FoolProof. Het is wel een hoop gesleep, maar het geluid… FoolProof gaat voor het echie en geen surrogaat. Ze doen er een moord voor.  FoolProof is: Marion Masolijn – zang & percussie, Erwin van Campen – Bas & zang, Bastiaan den Hartigh – Gitaar & zang, Ed Koffijberg – Drums & zang en Jan Links – Hammond & piano.

 

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin