zo 14 juli | Tijd: 15:00 - 17:00

live muziek: Circle J (folk & punk)

Circle J serveert een explosieve mix van folk en punk – met doedelzak, banjo, mandoline, tin whistle en een neiging tot wanordelijkheid – die men het beste heet en luid consumeert en wegspoelt met bier. De aanstekelijke mix van stampende punk en folky meezingers is een perfect recept gebleken om bij te feesten, drinken, dansen en het beest uit te hangen, en hun albums zijn steeds goed beoordeeld door recensenten en zowel door folk-punk fans als feestliefhebbers met gejuich ontvangen. Dus slijp je strijdbijl, trek je danslaarzen aan en doe mee met Circle J in een lekker potje folk-punk. Je zult dansen en zweten als een hondsdolle ork en de rest van de week shanties neuriën.

Circle J heeft opgetreden op vele podia en festivals in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Engeland, waaronder Tivoli Utrecht, Paradiso Amsterdam, Melkweg Amsterdam, 013 Tilburg, het Paard Den Haag, Oosterpoort Groningen, Rockhall (LU), Wild at Heart Berlijn (DE), Bevrijdingsfestival Utrecht, het Endorse it in Dorset festival (UK), Puelles Rock (ES), Festival Mundial Tilburg en Paaspop Schijndel.

Circle J dat zijn: Tomba – zang en bas, Edje- gitaar en zang, Jasper – banjo, mandoline en zang, Marianne – doedelzak, tin whistle, dwarsfluit en zang Thom – drums

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin