zo 23 augustus | Tijd: 15:00 - 17:00

Live: Jeroen van Helsdingen Band

De Jeroen van Helsdingen Band is een muziekformatie die composities van Jeroen van Helsdingen ten uitvoer brengt. Jeroen componeert vanuit een gevoel of idee en geeft ruimte voor improvisatie aan zijn bandleden. Invloeden van fusion en progressieve rock worden geïntegreerd met beats van deze tijd.

De muziek wordt uitgevoerd door ervaren musici: Niels Voskuil het jonge drummonster, Frans Vollink die furore maakt met zijn eigen formatie Tristan en Richard Hallebeek die in 2019 voor de 2e keer op rij werd uitgeroepen tot beste fusiongitarist van de Benelux. Jeroen van Helsdingen heeft in het NPO-programma Mijke&Co met huisband The Ob6sions met menig jazz/soul grootheid gespeeld.

http://www.jeroenvanhelsdingen.nl/band/

Het concert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur, het café is geopend vanaf 12.00 uur. De toegang is volledig gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot 100 personen. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats en tevens worden contactgegevens van bezoekers geregistreerd. Kom dus op tijd want vol is vol.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin