vr 26 april | Tijd: 20:00

Koningsnacht: VeRdraaid Vinyl

In een ver, ver verleden, ver hier vandaar groeide de broers Victor en Reinier op. Ze verzamelde werkelijk van alles wat van ver kwam. Verse overzeese eieren, veel Verkade verpakkingen, verrekijkers met verstelfuncties en natuurlijk vet vinyl wat ze draaiden op een verdraaid mooie platenspelertje die ze op hun vierde verjaardag van een verre oom uit Verwegistan hadden verkregen.

Overal waar ze kwamen draaiden Victor en Reinier hun vers verzameld vinyl. En ze vermaakten muziekliefhebbers van heinde en verre tot ver in de nacht met hun onvermoeibare draaikunsten.

Maar… Het verval kwam uit onverwachte hoek. Ze verjaarden en rond hun veertiende verjaardag kregen ze verkering met Vera en Veronique. De verliefdheid overwon het van de verleiding vinyl te draaien en ze verloren hun verzameling uit het oog. Tot overmaat van ramp verkozen ze knuffelrock cover cd’s ver boven hun eigen verzameling. En dat alles om Vera en Veronique maar te kunnen blijven verrassen.

Tot een verre, vage vriend met verder niks om handen, het niet meer kon verdragen en op verkenning uitging. En verdomd hij ging verder zoeken en vond de vlijtig verzamelde vinyl verzameling van Victor en Reinier ver verscholen onder een vet dikke laag stof op zolder. Hij vertelde het Victor en Reinier vol verve. Ze waren veelvuldig veel te ver gegaan…

Ze namen hun verantwoording. De verkering werd vlug verbroken, Vera en Veronique werden verbannen en de broers vonden elkaar weer. Vol vuur draaien ze nu weer avond aan avond het allermooiste vinyl. En verdomd leuk ook… Niet het hipste van het hipste maar gewoon de sjizzel uit de verhuisdozen van zolder.

Kom langs en neem ook jouw mooiste vinyl mee dan maken ze er deze keer ook weer een verdraaid mooie avond van! Vinyl en verder niks.