za 27 april | Tijd: 14:00 - 19:00

Koningsdag: Hoax + Summerstars

Rock! Dat is HOAX. Deze zes muzikanten uit Heesch en omstreken knallen vol enthousiasme de lekkerste rockcovers uit de speakers, maar dan nét even een slagje anders. Never Tear Us Apart met een dikke gitaarsolo? Een ‘verrockte’ versie van Rag ’n Bone Man’s hit Human? HOAX trakteert je op allerlei
verrassingen. Klassiekers als Black van Pearl Jam ontbreken uiteraard niet, en er is zelfs even tijd voor een momentje van rust. Gratis tip: wacht nog even met het halen van een biertje wanneer zanger Joris de
eerste tonen van Sound Of Silence inzet, in de uitvoering van Disturbed…

HOAX is klaar om samen met jullie helemaal los te gaan. Oh ja, en no worries over de naam: de live muziek, de bandleden, én het enthousiasme zijn helemaal echt, en zorgen voor een onvervalst middagje genieten!

Met SUMMERSTARS nooit meer naar huis want deze tijdmachine heeft geen remmen. De Allergrootste hits van de 70’s & 80’s tot aan het beste van nu in piekfijne medleys die de meest herkenbare refreinen en dikste deuntjes laten knallen als illegaal vuurwerk.

Iconische nummers van o.a. Elvis, Michael Jackson, Robbie Williams, AC/DC, Taylor Swift, The Beatles, Ed Sheeran, David Bowie en veel meer worden moeiteloos vastgeknoopt tot optimale meezingers en eindeloze lijfkreten. Maandag schor op werk, geen seconde spijt.