za 20 januari | Tijd: 20:30 - 23:00

Endless Echoes a tribute to Pink Floyd

Tijdloos, krachtig en emotioneel: de woorden die de muziek zoals Pink Floyd deze ooit bedoeld heeft beschrijven. En precies dat is het doel van de allernieuwste Nederlandse Pink Floyd tributeband, Endless Echoes: Op zaterdag 20 januari 2024 staat deze band in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel. Dat wil je vast niet missen. Kaartjes kosten in de voorverkoop slechts € 19,50 en zijn te bestellen. Via https://www.ticketkantoor.nl/shop/endlessechoes

Ga er maar aan staan. Pink Floyd, de rockband die evolueerde tot DE pioniers van de progressieve rock en symfonische muziek. Pink Floyd werd over de hele wereld bekend door de filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artistiek vernieuwende hoesontwerpen en niet in de laatste plaats door spectaculaire live-concerten. Wereldwijd verkocht Pink Floyd meer dan 300 miljoen albums.

Authentieke sound

Met liefst negen muzikanten met een grote passie voor Pink Floyd en een spectaculaire lichtshow weten ze de authentieke sound van Pink Floyd vol passie naar de Nederlandse podia te brengen en dus ook naar de Noordkade in Veghel. Er komen zowel bekende als minder bekende parels voorbij, maar de nummers van The Dark Side Of The Moon, The Wall en Wish You Were Here worden zéker niet overgeslagen. Sluit je ogen en kom genieten van de muziek van Pink Floyd, tot snel!

Endless Echoes op YouTube https://youtu.be/BWCsLEOstK0