za 2 maart | Tijd: 20:00

DJ Boss Capone

Daar is ie dan! DJ Boss Capone! Heel veel “early reggae”, een vleugje ska en een beetje two tone! Maar vooral altijd dansen!

Als grondlegger en songwriter van early reggae band “the Upsessions” toert Boss van Trigt de hele wereld rond en speelde alle grote Nederlandse festivals ( Lowlands, Zwarte Cross, Paaspop) plat. Hij bracht 7 studio albums ( waaronder 1 met Lee ‘scratch’ Perry) uit op labels als Excelsior en Grover, en zijn tracks werden in meerdere landen in films en TV series gebruikt.

In 2021 startte hij zijn side job als DJ. Hij kocht al zijn favoriete singeltjes op 7 inch en begon te draaien. Al snel werd hij gevraagd voor feestjes in Wenen, Brussel, Keulen en Amsterdam. Hij verzorgde zelfs een DJ show op de Zwarte Cross, alwaar hij ‘twin spinde’ met zijn grootmeester DJ Tin Wish Tin.

Achter de draaitafels laat DJ Boss Capone ons zijn grote liefde en inspiratie horen. Veel bas, dikke grooves en prachtige zang; Oude Jamaicaanse reggae uit de sixties! Who’s on the throne? DJ Boss Capone!!!