do 17 oktober | Tijd: 20:30 - 01:00

Bockbieravond

De herfst staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor herfstachtige gezelligheid tijdens de jaarlijkse bockbieravond! Op donderdag 17 oktober staat van 20:30 tot 01:00 uur Café De Afzakkerij in het teken van bockbier. En dit keer met een nieuw concept, de Proeverij Plank.  Met live muziek van Toon Alone, de entree is gratis.

Er zijn deze avond 4 verschillende bockbieren verkrijgbaar, met ieder zijn eigen karakter. Al deze bockbieren kunnen o.a. geproefd worden door middel van de nieuwe Proeverij Plank. Dit nieuwe concept wordt op de Bockbieravond gelanceerd. Koop voor €12,00 een plank en ontvang 4 verschillende bockbieren met een puntzakje Afzakkerij Nootmix.

Om aan het herfstgevoel nog wat extra warmte en gezelligheid toe te voegen speelt er deze avond live muziek, dit wordt verzorgt door Toon Alone. Toon zorgt voor ouderwets goede, handgemaakte live muziek, en draait zijn hand er niet voor om. Rock ’n roll, van Billy Haley en Chuck Berry, de sixties met Jimi Hendrix, CCR en de Stones, seventies, lekkere blues, zwoele ballads.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin