za 6 juli | Tijd: 22:00 - 00:00

45 Miles

Niet getreurd. De Golden Earring zal niet meer op de podia verschijnen. Maar 45 Miles is er om de broodnodige troost te bieden.

De Golden Earring zit diep in het DNA van de Nederlandse rockmuziek. Zet een nummer op van de Earring en je zingt mee of speelt luchtgitaar. Wat voor 45 Miles begon als een tussendoortje is uiteindelijk een vaste band geworden. Want wat is er nu leuker dan met zijn vieren al die knallers van de 4 Haagse rockers er uit te gooien?

45 Miles neemt je mee door vrijwel de gehele geschiedenis van de Golden Earring. Van 45 Miles tot Going to the Run. Uiteraard ontbreken de grote hits Radar Love, When the Lady Smiles en Twilight Zone ook niet op de setlijst, aangevuld met tal van andere nummers die iedereen mee kan brullen. Stil blijven staan en niet meezingen zal een uitdaging zijn als 45 Miles de eerste tonen inzet.

45 Miles is eind 2018 als een eenmalig project gestart. Toen was het nog Berry & Friends. Pas 3 jaar later kreeg de band een vast karakter. Inmiddels is de Rock & Roll machine op volle stoom en tourt het door heel Brabant en klaar voor de rest van het land. Alle leden hebben een jarenlange ervaring in uiteenlopende pop- en rockbands en heel wat vlieguren op het podium gemaakt.

De thuisbasis van 45 Miles is Fijnaart, wat zo’n “45 miles” van Scheveningen ligt. 2 bandleden wonen dan ook in Fijnaart, 1 in Oosterhout en 1 in Oudenbosch.