za 6 april | Tijd: 19:30 - 00:00

CHV Feestweek | Afzakkerij XL

Om te vieren dat Cultuur Haven Veghel in de week van 1 april haar tiende jaar in gaat hebben wij drie toffe acts met voor iedereen wat wils. Dans, headbang en geniet met ons mee!

Killed by Martians
Echte Veghelse ‘Basement Rock’ ontstaan in de kelder van de Noordkade. Een band geïnspireerd door de omgeving waarin ze repeteren. Een stevige structuur met een rauw randje: dat is Killed by Martians. Een band waarvan de basis gelegd wordt door een stevige bas- en drumpartij dat dient als lanceerplatform voor de gitaar die scheurend naar Mars gaat. De band haalt zijn inspiratie uit acts als Queens of the Stone Age en Royal Blood.

Soul Trap
De Veghelse formatie SOUL TRAP, inmiddels in de omgeving onmiskenbaar herkend en gewaardeerd, staat te popelen om weer het podium van De Afzakkerij te beklimmen. Dolgraag willen ze aan hun publiek laten horen hoe ze klinken anno 2024. In de huidige samenstelling treedt SOUL TRAP inmiddels alweer ruim 7 jaar op met hun tomeloze enthousiasme en aanstekelijke energie. Met veel plezier, vol overgave en liefde voor lekkere nummers ontstond een steeds breder repertoire. Variërend van Phil Collins tot Tina Turner en ABBA, van Joe Cocker en Seal tot BlØf. Laat je meevoeren op de lekkere vibe van deze toffe coverband, zing de longen uit je lijf en zorg dat je er bij bent!!

Sjiekkita
Rockabilly met een ‘bite’ en regelmatig een uitglijder naar iets lekkers! Sjiekkita speelt toegankelijke rock ‘n’ roll en hits uit alle tijden. Leuk om naar te kijken, te luisteren, dansen, springen en mee te zingen, kortom de ideale act voor iedereen! Sjiekkita staat voor het niet recht spelen, wat krom bedoeld is! Terwijl de gemiddelde rockabilly band zo authentiek mogelijk de jaren 50 sound probeert te evenaren, focust Sjiekkita zich op een veel breder bereik. Fifties klassiekers én meezingers uit de tijd van de ‘Neue Deutsche Welle’ tot en met moderne ‘Happy Hardcore’. Zelfs een Franse chanson staat op de setlijst!