Nieuws

We gaan weer open

Het is zover! Vanaf vandaag kunnen we stapje voor stapje iedereen met open armen ontvangen. Al zin in dat biertje? Een heerlijke lunch? We zitten vol enthousiasme op jullie te wachten! Reserveren kan bij ons ter plekke op het terras of bel op de dag zelf! We zijn van 12:00 tot 18:00 geopend.

KelderOpruiming!

Wij kunnen er niets mee, jullie wel? Sinds we nog niets mogen schenken bieden wij een supersale aan. We hebben onze voorraad even gesorteerd en een tof pakket samengesteld met Afzakkerij nootmix voor maar €16,- ! Schenk je biertjes thuis uit en breng een beetje horeca naar binnen. Let wel op! Er zijn maar 25 pakketten beschikbaar dus OP is OP.

JoostDraaitDoor!

Voor onze vaste zondagsgasten is Joost zeker geen onbekend gezicht. De man van het geluid en muziek is met een nieuw concept gekomen. Om de zondag toch te vullen gaat hij lekker vintage vinyl platen draaien met gasten en samen praten ze over- en luisteren naar de muziek die draait. Elke zondag om 15:00 te vinden op onze facebookpagina!

De Take-Away Bar

Zin in een lekkere kop koffie of warme chocomel? Nog op zoek naar een leuke gift voor vrienden of familie? Kom langs! Zolang de lockdown stand houdt staan wij voor u klaar. Dus breng die beentjes in beweging en hopelijk tot snel!

Vergeet niet dat wij bij onze Take-Away bar ons unieke Afzakkertje Verwenpakket verkopen! In samenwerking met Afzakkertje hebben wij een perfecte combinatie samengesteld om van te genieten. Proef, drink en ontdek wat wij te bieden hebben. 

Borrelpakketjes

Sinds het begin van de lockdown zijn we begonnen met het verkopen van borrelpakketjes, perfect als je gezellig thuis in quarantaine de tijd wilt doden of om als cadeau aan je vrienden of familie te geven. Hiermee help je niet alleen de sfeer te bewaren maar zo kunnen wij ook ons hoofd boven water houden! Dus aarzel niet, zie ons aanbod onderaan de pagina. Er is genoeg voor iedereen en voor iedereen iets.