Nieuws

Bierkade!

Bierkade 2021 laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan dus presenteren we dit jaar: Bierkade 2021 At Home! Op 21 februari 2021 kun je deelnemen vanuit jouw luie stoel zittend achter de pc of laptop.

Hoe dan?

Je bestelt een Bierkade At Home pakket waar alles in zit wat je nodig hebt. Verrassende biertjes, iets lekkers voor erbij, wat goodies en de unieke Bierkade ’21 proefglaasjes. Alles voor 2 personen! Bij dit pakket zit ook een proefformulier voor de ervaringen, maar natuurlijk het belangrijkste: de unieke inlogcode voor de proeverij. Met deze code krijg je digitaal toegang tot De Afzakkerij van waaruit de proeverij live wordt uitgezonden, uiteraard onder begeleiding van diverse brouwers.

De Take-Away Bar

Zin in een lekkere kop koffie of warme chocomel? Nog op zoek naar een leuke gift voor vrienden of familie? Kom langs! Zolang de lockdown stand houdt staan wij voor u klaar. Dus breng die beentjes in beweging en hopelijk tot snel!

Vergeet niet dat wij bij onze Take-Away bar ons unieke Afzakkertje Verwenpakket verkopen! In samenwerking met Afzakkertje hebben wij een perfecte combinatie samengesteld om van te genieten. Proef, drink en ontdek wat wij te bieden hebben. 

Borrelpakketjes

Sinds het begin van de lockdown zijn we begonnen met het verkopen van borrelpakketjes, perfect als je gezellig thuis in quarantaine de tijd wilt doden of om als cadeau aan je vrienden of familie te geven. Hiermee help je niet alleen de sfeer te bewaren maar zo kunnen wij ook ons hoofd boven water houden! Dus aarzel niet, zie ons aanbod onderaan de pagina. Er is genoeg voor iedereen en voor iedereen iets. 

Bestellen kan via info@afzakkerij.nl of bel direct naar 0413-78 20 21!