zo 15 juli | Tijd: 15:00 - 17:00

WILDMEN BLUESBAND

De band speelt naast eigen nummers ook werk van Koko taylor, Elmore James, Buddy Guy,Freddie King en vele andere bluesgrootheden.

Een concert met Wildmen Bluesband is er een waar de vonken van af vliegen. Op het podium staat een energieke band, met machtige uithalen van Sakia, het opzwepende Hammondgeluid van Jan, de uitdagende gitaarsolo’s van Jos ondersteund door de solide ritmesectie van Hans en Mark, waar niemand onberoerd bij blijft!

De band geeft concerten in binnen en buitenland en heeft onlangs hun tweede CD uitgebracht; It’s freezing in my heart, welke zeer goed is ontvangen.

Enkele commentaren over Wildmen Bluesband;

“Wildmen Bluesband, opgericht door de meester van de slide guitar Jos de Wilde, verdient zonder twijfel een plaats in de Nederlandse  blues scene!” Guus Laporte (Barrelhouse)

“Wildmen Bluesband is full of Groove, Vibe and a blue feel you cannot hide from, the music touches you straight in the heart. Smokin’ vocals, screaming Hammond and one of the bluest guitars around these days, all paved on a rock solid basis… If you do not have the blues, you will get them now for sure…..be warned!!! Julian Sas

Als de duisternis intreedt, imponeert Jos de Wilde met zijn Wildmen Bluesband met waarschijnlijk het beste optreden van Limuscene 2015. Met Blueszangres Saskia de Nijs in de schijnwerpers presenteert hij een onnavolgbare set met bekende en minder bekende blues. Zelfs met 2 snaren minder lukt het de virtuoos om de welbekende akkoorden de zaal in te knallen!

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn