do 14 februari | Tijd: 20:30 - 00:00

Donderdag Groove Factory met In Bocca al Lupo

The Groove Factory met In Bocca al Lupo

NIEUW! Een mooi nieuw muzikaal initiatief is ‘The Groove Factory’ op donderdag, van muziekdocent en musicus Wouter Bongaerts. Het bieden van een nieuw podium voor aangename Jazz in de breedste zin is het uitgangspunt voor een nieuw maandelijks concert in De Afzakkerij op de donderdagavond 14 februari van 20.30 – 24.00 uur. Muziek/jazzliefhebbers zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Gelijk voor de eerste editie is een topformatie uit België (Genk) geboekt. In Bocca al Lupo, letterlijk in de bek van de wolf, maar in de Italiaanse taal is het gezegde voor veel geluk, succes! Succes is ook het sleutelwoord voor dit nieuw trio met Alano gruarin – piano, Tim Finoulst – gitaar en Carlo Nardozza – trompet. Deze 3 Genkse muzikanten steken de koppen bij elkaar om voor U de mooiste Italiaanse hits op een rijtje te zetten.

Successen die hen niet ontgaan zijn doordat ze opgroeiden in en rond de Genkse Cités

alwaar zich dankzij de toenmalige mijnwerkers uit Italië, Polen, Turkije,… een culturele smeltkroes heeft gevormd. Ennio Moricone, Totto Cotugno, Nino Rossi, Albano en Romina,… zijn maar enkele van de vele componisten/artiesten waaruit zij hun repertoire samenstellen en dit alles

uiteraard met een stevige jazzsaus omdat dat natuurlijk is waar deze musici doorgaans

mee bezig zijn.

 

Het volgende optreden is op donderdag 14 maart met een verrassende regionale jazzformatie.

Vraag familie, vrienden of bekende mee. Deel dit event.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin